Nastup naših reprezentacija na WOC i WTOC

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 10 Srpanj 2014

Na Svjetskom prvenstvu u orijentaciji koje traje u Trentinu, Matjaž je dosad nastupio na dvije utrke. U kvalifikacijama sprinta koje se održalo u Buranu zauzeo je 29. mjesto u svojoj kvalifikacijskoj grupi - za ulazak u finale mu je nedostajalo 1'17''.
Na dugim stazama, koje su se jučer održale u Lavaroneu, na stazi dugoj 16.3km sa 820m uspona zauzeo je 57. mjesto. Sutra su još na programu srednje staze.

Na Svjetskom Prvenstvu u Trail orijentaciji naša je reprezentaciji do sada nastupila također u dvije discipline. U TempO su u kvalifikacijama ostvarili sljedeće rezultate: Ivica Bertol(29), Ivo Tišljar(31), Tomislav Varnica(35). Prvih 24 iz kvalifikacija se plasiralo u finale. Uz to, jučer je održan i prvi dan PreO natjecanja gdje je u Para kategoriji nastupio Ivica Bertol, a u Open kategoriji Zdenko Horjan, Ivo Tišljar i Tomislav Varnica. Rezultati još nisu službeno objavljeni.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top