Kvarner Bay Challenge & 39. Ačkov kup

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 07 Ožujak 2016 Napisao/la Matija Razum

Prvog vikenda u ožujku, održana su prva natjecanja za Kup Hrvatske u sklopu natjecanja Kvarner Bay Challenge - 39. Ačkov kup koje se održalo na otoku Cresu na karti Tramuntana. Nastupilo je oko 100 natjecatelja iz Hrvatske i 70 gostiju iz 6 europskih država. Prvi dan bila je utrka srednjih staza, a drugi dan duge staze koje su ujedno bile i 1. kvalifikacijska utrka za juniorsku reprezentaciju Hrvatske.
Nakon 2 dana, ukupnom pobjedom među hrvatskim natjecateljicama u ženskoj eliti, okrunila se Mirja Pavić iz OK Japetića. Druga je bila Tena Sakar Vukić iz Maksimira, a treća Antonija Orlić iz Bjelovara. U ukupnom poretku zauzele su 10., 11. i 12. mjesto. U muškoj elitnoj kategoriji, pobjedu među Hrvatima ostvario je Matija Razum iz Japetića, ispred svojih klupskih kolega Edija Ocvirka i Branimira Pongraca. U ukupnom poretku zauzeli su 7., 14. i 17. mjesto.
U mlađim veteranskim kategorijama ukupne pobjede su ostvarili Sonja Lesjak i Lino Legac (oboje Japetić). U juniorskim kategorijama najbolji su bili Iva Lovrec iz Vihora i Dominik Kirin iz Japetića.
Slijedeća natjecanja za kup Hrvatske održat će se početkom travnja na natjecanju Slavonija i Baranja open.

Stranice natjecanja i rezultati

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top