Slavonija i Baranja open

Ispis
Objavljeno Srijeda, 06 Travanj 2016

Prvog vikenda travnja u Belom Manastiru i Popovcu održano je ovogodišnje natjecanje Slavonija i Baranja open. Nastupilo je 170 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske i Srbije.

Fotografija: Ivo Tišljar

U subotu je na programu bio WRE sprint koji se bodovao i za Sprint kup Hrvatske. Natjecanje je održano na novoj ISSOM karti centra Belog Manastira u mjerilu 1:4000. Pobjednici natjecanja (u seniorskim kategorijama) su bili Matija Razum, OK Japetić i Antonija Orlić iz OK Bjelovara. Kod juniora su najbolji bili Luka Ivković, OK Sova i Pia Ocvirk, OK Japetić, a kod veterana Robert Orehoci, OK Bjelovar i Dunja Van de Riet, OK Maksimir.

U nedjelju je kraj obližnjeg Popovca na novoj ISOM karti u mjerilu 1:10000 održano natjecanje na srednjim stazama za Kup Hrvatske. Pobjednici natjecanja (u seniorskim kategorijama) su bili Matija Razum i Mirja Pavić, oboje OK Japetić. Kod juniora su najbolji bili Dominik Kirin i Pia Ocvirk, oboje OK Japetić, a kod veterana Lino Legac, OK Japetić i Dunja Van de Riet, OK Maksimir.

Vikend pred nama je Prvenstvo Kapele u Pregradi, dva sprinta od kojih je prvi za Sprint kup Hrvatske.

Više na stranicama natjecanja i na njihovim Facebook stranicama.

Rezultati 1. dana i rezultati 2. dana.

Fotografije: Ivo Tišljar, Rajko Čičak.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top