Još o proglašenju i Skupštini

Ispis
Objavljeno Nedjelja, 04 Prosinac 2011

Poštovani prijatelji!

Proglašenje Kupova Hrvatske koje je bilo predviđeno za petak 9. prosinca 2011. godine morat će se nažalost održati u drugom terminu. Dvorana 48 Doma sportova se nakon preuređenja može koristiti samo za sjednice IO i Skupštine saveza te smo dobili negativni odgovor na našu pismenu zamolbu.

Molim da provjerite objavljene rezultate Kupova na stranicama: http://www.oeventmanager.com/index.php (za Kup Hrvatske, Sprint kup Hrvatske i MTBO kup Hrvatske) i http://www.vihor.hr/content_files/Rezultati/2011%20kupovi/2011_pre-O_kup_Hrvatske.pdf (za Kup Hrvatske u preciznoj orijentaciji). Primjedbe se primaju zaključno do četvrtka 8. prosinca 2011. Primjedbe na rezultate šaljite na adresu Line Legca, a na registracije na voditelja registracije Mladena Vukmanovića.

U tijeku su pripreme za sjednicu Skupštine HOS-a koja ce se održati u petak 16. prosinca 2011. godine u 18 sati Zagrebu, Ribnjak 2.

Ukoliko imate prijedloge za uvrštavanje na dnevni red sjednice Skupštine molim da mi ih dostavite do utorka 6. prosinca 2011. godine.

Pismene pozive i detaljne informacije dobiti ce te uskoro.

Športski pozdrav
Karlo Gobec
predsjednik HOS

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top