Matjaž 45. na srednjim stazama

Ispis
Objavljeno Petak, 07 Kolovoz 2015

Matjaž Štanfel je u utorak, nastupio u finalu srednjih staza i zauzeo 45. mjesto. Kvalifikacija nije bilo, pa je Hrvatska imala pravo na samo jednog predstavnika.

Fotografija: World Of O, Profil natjecatelja: Matjaž Štanfel @ World of O

Matjaž je stazu dugu 6200 m s 240 m uspona prešao za 41:35, 7 minuta iza pobjednika. To je solidan rezultat, zahvaljujući stazi odrađenoj bez većih grešaka.

Rezultati

Prolazi

Tracking

Analiza natjecanja u muškoj kategoriji

Novi prvak svijeta na srednjim stazama je Švicarac Daniel Hubmann, ispred Francuza Lucasa Basseta i Šveđana Ollea Bostroma. Thierry Gueorgiou je bio na najboljem putu da osvoji još jedno zlato, ali je završio na 7. mjestu nakon što je na relativno laganoj predzadnjoj kontroli izgubio skoro cijelu minutu.

Kod žena je naslov također odlučen na toj istoj kontroli gdje je do tada vodeća Šveđanka Emma Johansson napravila identičnu grešku i izgubila minutu i pol, te završila na trećem mjestu. Zlato je obranila Šveđanka Annika Billstam, a srebro je uzela Finkinja Merja Rantanen koja je uz Anniku jedina od najboljih žena uspjela proći stazu bez većih grešaka.

Analiza natjecanja u ženskoj kategoriji

Danas je na rasporedu zadnje natjecanje prvenstva - duge staze, tj. klasika. Prvi start počinje u 11 sati po našem vremenu, a zadnji u 15:15. Matjaž starta u 12:51, a natjecanje možete pratiti na službenoj stranici:

WOC 2015 - duge staze

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top