Juniorski trening kamp - Zagreb

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 08 Veljača 2016

Proteklog vikenda, 6. i 7. veljače, u Zagrebu je održan juniorski trening kamp. Trening kamp započeo je u subotu ujutro testiranjem na 3km koje je održano na atletskoj stazi na Sveticama. To je bilo 3. testiranje, nakon što su prva dva održana u prosincu i siječnju na stazi u Kušlanovoj. U ova 3 testiranja kandidati za reprezentaciju pokazali su napredak te se ujedno pripremili za 2 obavezna testiranja koja će se održati 9. i 30. travnja, a na kojima će se kandidate rasporediti u A i B reprezentacije.
U subotu poslijepodne i nedjelju ujutro održana su 2 orijentacijska treninga, prvi na karti "Dugi breg" u Vukomeričkim goricama, a drugi na zagrebačkom Jarunu gdje su održani sprint intervali. Za završetak kampa voditelj reprezentacije Edi Ocvirk održao je sastanak na kojem je predstavio plan natjecanja i izborne kriterije, a nakon toga kandidati su nastupili na O-FER natjecanju.

Više o kampu možete saznati na facebook stranicama mlade reprezentacije.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top