Veteranski nastupi u rujnu

Ispis
Objavljeno Petak, 22 Srpanj 2016

Veteransko prvenstvo jugoistočne Europe (SEEMOC) održat će se u Makedoniji (Strumica) od 7-11. rujna (srijeda-nedjelja). Za SEEMOC vrijede sve dobne kategorije od M/Ž 35 na dalje i nema kriterija za nastup, tj. svi koji žele mogu nastupiti. Sve troškove snose reprezentativci, a prijave se vrše pojedinačno preko klubova. Više informacija o natjecanju: http://seeoc2016.mk/ Za organizaciju smještaja i puta svi zainteresirani neka se jave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. voditelju reprezentacije do srijede 27.7.

Dva tjedna kasnije u Italiji (okolica Trsta) održava se tradicionalni, 26. po redu Alpe Adria Kup. Osim seniorske i juniorske reprezentacije nastupit će i veterani (2 muška / 2 ženske) koji će biti odabrani krajem kolovoza. Ovogodišnji Alpe Adria Cup održava se u sklopu petodnevnog natjecanja '5 days on Kras' o kojem više informacija možete pogledati na: http://www.fisofvg.it/aaoc2016/en/

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top