SEEOC - Prvenstvo jugo-istočne Europe

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 29 Kolovoz 2022

Od 24. do 28. kolovoza je u Rumunjskoj kod gradića Victoria održano Prvenstvo jugo-istočne Europe (SEEOC) za mlađe kategorije, te SEEMOC za veterane. U pojedinačnim disciplinama trčao se sprint, zatim duge staze i na kraju srednje staze. Predzadnji dan su na programu bile štafete. Pratilo nas je sunčano i toplo vrijeme sa temperaturama oko 30C.

Najveći uspjeh postigla je Paula Pavlin osvojivši srebro u juniorskoj kategoriji na dugim stazama koje su ovaj puta bile zaista duge i orijentacijski vrlo zahtjevne. Pri tome joj je nedostajalo svega 38 sekundi do zlata. Paula je svoj nastup zaokružila 4. mjestom na srednjim stazama i 6. mjestom u sprintu.

Do diploma su došli i Dora Delić (Ž16) sa 4. mjestom na dugim stazama i 6. mjestom na srednjim stazama, Matija Razum (M21E) sa 5. mjestom u sprintu i Paula Rako (Ž16) sa 5. mjestom na dugim stazama. Štafete u sastavu Dora Delić, Monika Pavić i Paola Roko (Ž16) i Jakov Lesjak, Marko Jurač i Noa Kelc (M18) završile su na četvrtom mjestu, dok su seniori Filip Vujanić, Josip Vujanić i Matija Razuma zauzeli 5. mjesto.

Osvajači medalja i diploma (SEEOC):
Matija Razum - 5. mj. sprint M21E
Paula Pavlin - 6.mj. sprint, Ž20
Paula Pavlin - 2.mj. duge staze, Ž20
Dora Delić - 4. mj. duge staze, Ž16
Paola Rako - 5.mj. duge staze, Ž16
Paula Pavlin - 4.mj. srednje staze, Ž20
Dora Delić - 6. mj. srednje staze, Ž16

Osvajači medalja kod veterana (SEEMOC):
Tomislav Varnica - 3. mj. sprint M40
Damir Gobec - 2. mj. duge staze M50
Vuk Tomislav - 3. mj. duge staze M35
Maja Cvitković - 2. mj. srednje staze Ž55
Tomislav Varnica - 2. mj. srednje staze M40
Damir Gobec - 2. mj. srednje staze M50

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top