Nastupi reprezentacije u preciznoj orijentaciji

Ispis
Objavljeno Petak, 13 Travanj 2012

Prije nekoliko dana smo dobili dobre vijesti iz IOF-a - Ivica Bertol je dobio odobrenje za nastup u paralimpik kategoriji za sljedeće tri godine.

To znači da ćemo se ponovno moći natjecati i u ekipnom dijelu natjecanja.

Za Europsko prvenstvo u preciznoj orijentaciji koje će se sredinom svibnja održati u Švedskoj u Falunu smo od ranije imali prijavljenih šest natjecatelja i jednog voditelja/rezervu. Obzirom da će Ivica ipak nastupiti u paralimpik kategoriji, imat ćemo jednog natjecatelja više. Hrvatsku će u Falunu u paralimpik kategoriji predstavljati Ivica Bertol, a u otvorenoj (apsolutnoj) kategoriji: Zdenko Horjan, Ivana Gobec, Damir Gobec, Dalibor Perković, Tomislav Varnica i Ivo Tišljar.

Na Svjetskom prvenstvu koje će se sredinom lipnja održati u Škotskoj u Dundee-ju nastupiti će četiri natjecatelja. Sigurni članovi reprezentacije su Ivica Bertol u paralimpik kategoriji, te Zdenko Horjan i Ivo Tišljar u otvorenoj. Treće mjesto u otvorenoj za sada pripada Ivani Gobec, ali sukladno odluci IO-a o izboru reprezentacije, to se može promijeniti nakon nastupa na Europskom prvenstvu. Velike šanse za mjesto u reprezentaciji za Svjetsko ima Damir Gobec, koji je na ranglisti nešto sitno bodova iza Ivane. Umjerene šanse imaju Dalibor Perković i Tomislav Varnica koje bi odličan rezultat na Europskom prvenstvu mogao izbaciti u prvi plan.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top