Svjetsko juniorsko prvenstvo JWOC - Portugal 2

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 14 Srpanj 2022

Na današnjoj štafeti Paula Pavlin i Jakov Lesjak su se jako dobro držali. U odnosu na sprint trku Paula je imala skoro isto vrijeme dok se Jakov popravio skoro 4 min u odnosu na sprint trku. Zajedno sa kolegama iz Srbije Evom Solajom i Milanom Najdanovićem završili su kao 18/19 štafeta sa plasmanom (bilo je dosta MP - 6). Organizator se potrudio da štafete van konkurencije (B štafete) imaju isti standard kao i one za medalje. GPS praćenje, live rezultati i tv prijenos bili su osigurani.

U glavnoj trci neizvjesna borba sa puno obrata i odličan nastup Madžarske koja se iz izmjene u izmjenu dizala te na kraju dotrčala do srebra. Većina renomiranih zemalja ostala je bez medalje, izuzev pobjednika Norveške. Sutra je dan odmora pa neslužbena klasična štafeta sa 3 člana ali u sprint formatu u petak.

Prema neslužbenim informacijama vode se razgovori da JWOC ovim trkama ne završava već se nudi produženi vikend u studenom sa srednjim, dugim stazama i štafetnom trkom kao kompenzacija za otkazivanje šumskih trka. Što će IOF odlučiti mogli bi saznati već danas.

Direktor reprezentacije Vedran Bijelić.

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top