Europsko prvenstvo za ml. juniore i kadete - EYOC 2022

Ispis
Objavljeno Subota, 02 Srpanj 2022

Mađarska Nema odmora za navijače: Taman je završilo Svjetsko prvenstvu u orijentacijskom trčanju u Danskoj, a već počinje EYOC-Europsko prvenstvo u orijentacijskom trčanju za mlade 2022. u Mađarskoj Oko 400 sportaša iz 34 država nastupit će od danas do ponedjeljka u okolici Salgótarjána u sjevernoj Mađarskoj u tri discipline: duge staze, sprint i štafet. Na EYOC-u se sportaši natječu u četiri kategorije: W16, W18, M16 i M18. Moglo se prijaviti četiri sportaša i jedna štafeta u svakoj kategoriji, ali za Hrvatsku nastupa manji broj sportaša. Teren je brdovit i kamenit, a sprint se održava na urbanom području.

Za Hrvatsku su prijavljeni: Zdenka Petra Štambuk (W18), Paola Rako i Dora Delić (W16), Jakov Lesjak i Marko Jurač (M18) Luka Gojmerac, Noa Kelc i Teo Mahović (M16).

U tijeku je natjecanje na dugim stazama: Jakov Lesjak je imao izvrstan prolaz (među prvih deset) na kilometar i pol od cilja. Pratite rezultate u Mađarskoj: EYOC 2022 Long

Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.
Free Joomla Templates designed by Web Hosting Top